Ласкаво просимо на Orthodoxandgay.com

Цей веб-сайт має дві основні мети. Первинним натягом з цієї сайт, щоб бути місцем, підтримки та притулком для православних християн, які є геями – для нас, щоб розповісти наші історії про те, православні та гей. Друга мета полягає в наданні можливості для конструктивної критики і зауважень з офіційним і не дуже офіційної позиції Православної Церкви і православних християн на гомосексуалізм.

Існують два основних керівних принципів цього сайту:
Один: Православна Церква є Нареченою Христової.
Два: Бути геєм це дар Бога, Творця. Тому вислів, що подарунок у здорових і зрілих відносин також благословляється Богом.

Православних християн, які є геями були серйозно наклепом і постраждали від застарілого тлумачення Писання і канонічного права. Численні єпископів і священиків, "пастирі" Церкви, зробили серйозний духовний збиток велика кількість геїв православні християни в тому числі представники духовенства. Протягом століть Церква змінила свою позицію з різних питань пастирської, отримання нових відкриттів, пристосовуючись до сучасної ситуації, і що чинить милість її вірних. Висловлюючи наші історії, православні християни, які є геями є можливість, ми сподіваємося коли-небудь змінити офіційну позицію Церкви з таких питань, як сексуальна орієнтація та одностатевих шлюбів. Звичайно, наші історії вже змінили думки багатьох вірні члени Православної Церкви.
Ми запрошуємо Вас прочитати коментарі до розділу Роздуми на цьому сайті. Ви також можете відповісти на питання анкети. Будь ласка, не соромтеся залишати свої коментарі і ділитися своїми історіями – вони можуть бути анонімними або ви можете вказати Ваше ім'я та адресу електронної пошти.

Звертаючись знову до двох основних керівним принципам даного веб-сайту, ми не будемо публікувати або навіть розважати будь образливі або образливі коментарі.

"Оце Моя заповідь, щоб любили один одного, як Я полюбив вас."
Іоанна 15:12

"Αυτή είναι η εντολή μου, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως εγώ σας αγάπησα».
John 15:12

Comments are closed.

Get updates from